Ferrari industrivifter nå i Norge: ATEX - EX - INOX - HEAVY DUTY

Parlock har gleden av å presentere Ferrari vifter, fra standard vifter til teknisk avanserte løsninger.

Ferrari har en produksjon basert på godt håndverk kombinert med tekniske løsninger sertifisert for de mest krevende miljø forankret i et lokalmiljø med lange tradisjoner.

Ferrari har i mer enn femti år produsert prosessventilasjon til industri og marine applikasjoner, for nær sagt alle typer miljøer og emisjoner. Ferraris kjennetegn er høy ytelse og kompromissløst materialvalg i en høyteknologisk produksjon. Det oser av kvalitet og topp finish, solid forankret i grundig håndverk.

I Norge har Parlock levert stadig flere Ferrari vifter til variert bruk, fra krematorier til store industribedrifter; som kjemisk industri, smelteverk og andre.
- Tilbakemeldingene har vært svært positive og vi satser nå for fullt på Ferrari i Norge. Dette er italiensk klasse i utførelse og design. Det gjør oss stolte å vite at Ferrari ønsker oss som representant her i landet, vi er overbevist om det det ikke er tilfeldig: Vår kunnskap og erfaring gjør oss til en løsningsorientert partner, og vår kompetanse bygger også på lang erfaring i bransjen.

Se på Ferrari aksialvifter

Se på Ferrari radialvifter