Kontakt oss på 32 75 44 77

Parlock vil med dette informere om vår nye prisliste gjeldende f.o.m. 01.04.2020 og endringer som vi måtte gjøre som følge av den ekstraordinære situasjonen knyttet til Covid-19 og fall i oljepriser, noe som igjen har ført til store endringer i gjeldende valutakurser.

En rekke av våre leverandører opplever nå store utfordringer i en vanskelig situasjon. Parlock kjøper sine produkter hovedsakelig fra fabrikker i hardt rammede land, og vi er sårbare for disse store valutaendringer og varslede prisendringer fra våre leverandører. Vi har valgt å etterstrebe en prisjustering som står i 1:1 forhold til pris og valutaendringer.

Den ustabile situasjonen i verden i dag gjør at vi til enhver tid må forholde oss til store variasjoner i priser fra våre leverandører og kurs på norske kroner i forhold til Euro, og kan derfor ikke utelukke at det kan bli nødvendig med ytterligere endringer.


 
Ønsker du å få tilsendt en PDF-utgave av vår prisliste for 2020, sender du en mail til Dag Rugland – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du er velkommen til å ta kontakt, og vi vil bistå til å velge rett produkt.


Logg inn på venstre side med brukernavn og passord.

For å få tilgang, ta kontakt med Dag Rugland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

keyboard_arrow_up