Kontakt oss på 32 75 44 77

Parlock er en spesialleverandør av kvalitetskomponenter til ventilasjonssysstemer.

 
Parlock er leverandør av ventilasjonsprodukter og frekvensomformere til klima og industriventilasjon, VA, VVS, marine, fiskeoppdrett og RAS anlegg, bolig og næringsbygg.  
Vi har lang og bred erfaring innenfor disse bransjer.
Parlock 696x490 
Vi spesialiserer oss på energieffektivisering og optimalisering av ventilasjon samt produktløsninger tilpasset kunden, rehabilitering og bytte av komponenter som vifter, roterende varmegjenvinnere og drivsystem, alt tilpasset eksisterende aggregat eller anlegg.

Rådgivning og samarbeid med våre kunder sikrer optimale løsninger og størst mulig økonomisk gevinst for sluttbruker.
 
Vi leverer kvalitetsprodukter fra etablerte produsenter hvor våre lange relasjoner til Klingenburg, Soler & Palau, IBC Automatic og Ferrari Ventilatori sikrer kvalitet i alle ledd.

Vacon frekvensomformere direkte levert fra Norges største lager av frekvensomformere er en tilvekst i 2018 hvor Parlock har inngått en distribusjonsavtale med Danfoss.
All support og leveranser av Vacon er samlet hos oss i Hokksund.

Vi er en landsdekkende leverandør og våre kunder drar stor nytte av vårt lager av frekvensomformere og vifter.

Parlock ble etablert i 1985 og vi har hatt en jevn vekst med økt omsetning, utvidet produktspekteret og opparbeidet et bredt kundespekter og kontaktnett.

Vi er et selveid dynamisk firma med eget lager og kontorlokale i Hokksund.

For oss er det viktig med lange relasjoner både til våre kunder og leverandører slik at kontinuitet og tilgangen til produktene sikres.
.
Skyer med logo 09
 
 
keyboard_arrow_up